MIREL VAN DER GOOT

VANAF HET EERSTE MOMENT DAT ONZE KLANTEN EMS VOELEN, ERVAREN ZE DAT ZE WERKEN AAN EEN STERKER, STRAKKER EN STABIELER LICHAAM!”

Weet je dat ik er soms zelf nog verbaasd over ben? Over hoe sterk mijn lichaam is, dankzij EMS? Vroeger was dat anders. Ik werkte jarenlang als ambtenaar en was buiten mijn werk altijd bezig met sport. Opeens werd ik ziek. Het was niet meer vanzelfsprekend om gezond en sterk op te staan. Dat zorgde voor een moment van bezinning: wat wilde ik doen met mijn leven? En met mijn carrière? Ik koos ervoor om dat te doen waar ik energie van kreeg, wat ik écht leuk vond. Mijn leven als ambtenaar ruilde ik in voor een carrière bij Basic Fit. Binnen korte tijd was ik manager van de locatie Geleen en heb ik daarna nog Fit4Free in Geleen opgestart. Bij BasicFit leerde ik Jos Diederen kennen. Hij vertelde me over zijn EMS Bodytec studio, Fit4Anyone. Het was een andere manier van trainen, die slechts 20 minuten duurde en met het effect van 3 x per week sportschool. Het klonk misschien wel te mooi om waar te zijn. Alsof je 20 minuten kan sporten, met het effect van 3 uur! Toch was ik nieuwsgierig en probeerde het uit. Ik voelde direct wat het met mijn lichaam deed en was verkocht. Naast fitness, hardlopen en mountainbiken, deed ik nu ook wekelijks aan EMS Bodytec. Begin 2018 kreeg ik de mogelijkheid om de locatie in Sittard van Jos over te nemen. Die kans heb ik met twee handen gegrepen en kijk waar we nu staan! Mijn dochter is inmiddels in het bedrijf ingestapt en we zijn sinds 1-1-2020 zelfstandig verder gegaan onder de naam Sport-Kort.

De afgelopen jaren hebben we veel mensen geholpen met het bereiken van hun doelen: strakker worden, lichamelijke klachten verminderen, meer spieropbouw of ‘gewoon even sporten’. Wat je doel ook is, met EMS Bodytec train ik met jou om dat doel te bereiken. Ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of sportniveau. Juist dat maakt mijn vak zo leuk! Het ene moment train ik met een werkende moeder die weinig tijd heeft, maar toch wil sporten. Het andere moment train ik een man op leeftijd die aan een stabieler lichaam werkt. Of een persoon met rugklachten die met EMS die spieren versterkt, die je in de sportschool gewoonweg niet kan trainen.

LOIS CRIJNS

MENSEN HELPEN MET HET BOUWEN AAN EEN STERK EN GEZOND LICHAAM. DAT GEEFT ELKE DAG WEER EEN KICK!

Sport zit in mijn genen. Naast EMS Bodytec doe ik ook aan voetbal, fitness en hardlopen. Het was voor mij dan ook een logische stap om de CIOS-opleiding te volgen. Daarna rondde ik ook nog een opleiding kinesio taping, sport- en ontspanningsmassage af. Van dat laatste maakte ik mijn werk. Ik had een eigen bedrijf in sport- en ontspanningsmassages. Dat was erg fijn om te doen, maar ik miste tegelijkertijd de sport. In een sportschool werken, is echter niets voor mij. Ik houd juist van dat kleinschalige, de persoonlijke aandacht en zo gericht aan sportdoelen van mensen werken. Mijn moeder had inmiddels Fit4Anyone overgenomen en bleef groeien. Er moest iemand bij. Ik heb me geen moment bedacht en de EMS-opleiding gevolgd. Nu combineer ik bij Sport-Kort het beste van twee werelden: ik werk als personal trainer met EMS, maar ik verzorg ook de sport- en ontspanningsmassages. Dat kan los van elkaar, maar ook gecombineerd. Mensen met rugklachten bijvoorbeeld; zij voelen zich na een massage direct veel losser. Ze ervaren het verschil. Vaak doe ik dit in combinatie met kinesio taping. Dan tape ik de rug waardoor de houding ontstaat die jouw lichaam nodig heeft. Kies je ervoor om ook nog EMS te doen, dan voel je het effect extra goed. De pijn wordt verlicht of de klachten verdwijnen zelfs helemaal. Daarnaast maak je met EMS je lichaam sterker… Dat voelt goed en geeft ook mij een kick! In de toekomst verdiep ik me nog verder in mijn vakgebied. Zo blijven we bij Sport-Kort samen werken aan dat gezonde, sterke lichaam voor onze klanten!

Wij werken samen met benVitaal bedrijfsfitness.

benVitaal