WAT IS EMS BODYTEC?

EMS Bodytec is een relatief nieuwe manier van trainen,
die echter al jaren erkend is door fysiotherapeuten en bewezen effectief bleek in diverse studies uit binnen- en buitenland.

Tijdens een EMS (Electro Musculaire Stimulatie) sessie, train je onder begeleiding van een personal trainer, 20 minuten lang 90% van je spieren. In de sportschool bereik je maximaal 40-50% van je spieren. Het trainen doe je in een speciaal pak dat zorgt voor impulsen op jouw belangrijkste spiergroepen: de borst, armen, rug, billen, buik en benen. Met low-impact oefeningen trainen we je hele lichaam met een high-impact resultaat! Je zult direct het effect voelen en na een aantal weken ga je dit ook daadwerkelijk zien.

EMS OP DE CROSSTRAINER

Vandaag de dag hoef je gelukkig niet meer urenlang op een crosstrainer te staan om af te vallen, je conditie te verbeteren of prestaties te verhogen. Deze “ouderwetse” vorm van cardio is tijdrovend en heeft minder effect dan je wellicht denkt of hoopt. Cardio training kan veel doeltreffender. Op de crosstrainer staan 20 minuten met een electrodenpak aan. Het pak, dat een bij deze training een constante prikkel geeft aan 8 verschillende spiergroepen tegelijkertijd, waardoor het hart en de bloedvaten, het uithoudingsvermogen, op een effectieve manier getraind worden. Het pak geeft een kloppend gevoel in het lichaam. Zonder dat het pijn doet zal het lichaam hier zelfs een beetje van trillen. Door de trillingen worden de spiervezels in het lichaam gedwongen om zich aan te spannen. Het lichaam voelt een bepaalde druk, waar het weerstand moet geven, tijdens het uitvoeren van een constante activiteit zoals op de crosstrainer. Door dat de impulsen constant aanwezig zijn, wordt de activiteit zwaarder gemaakt, je ervaart weerstand. Het hele lichaam moet hard werken: spieren moeten samenwerken en de hartslag gaat omhoog. Het lichaam heeft zuurstof nodig om energie te leveren.

EMS BODYTEC: DE OPLOSSING ALS JE WEINIG TIJD HEBT,
MAAR WEL EFFECTIEF & EFFICIËNT WIL SPORTEN

EMS BODYTEC BIJ SPORT-KORT IS

In 20 minuten 90% van je spieren trainen

Met je personal trainer (Mirel of Lois) werken aan jouw doelen

Geschikt voor alle sporters: van beginner t/m topsporter

Dé oplossing als andere sporten worden afgeraden
vanwege de lichamelijke belasting

Veilig: EMS is jarenlang zorgvuldig onderzocht en 100% bewezen veilig

Pijnloos: de impulsen zorgen voor een kriebel / lichte prikkel,
maar de intensiteit bouwen we op en wordt afgestemd op wat jij ervaart.

Effectief in het verminderen van o.a.: cellulitis, rugklachten, stress etc.

Hygiënisch: wij desinfecteren de pakken en houden ze schoon