SPORTMASSAGE

30 min

We bewegen vaak te veel ineens, te intensief of op een verkeerde manier. Dit kan tijdens het sporten maar ook bijvoorbeeld op het werk of tijdens het huishouden. Dit kan resulteren in spierpijn, blessures of ophopingen van afvalstoffen hebben. Wanneer het lichaam hier niet voldoende van herstelt, kan het overbelasting ten gevolgen hebben, welke resulteert in vermoeidheid, uithoudingsvermogen en krachtvermindering. Deze behandeling is niet alleen voor sporters maar ook voor iedereen die alles eens goed los gemasseerd wilt hebben. Er wordt met meer druk dan bij de gewone ontspanningsmassage gewerkt om dieper in het spierweefsel door te dringen.


ONTSPANNINGS MASSAGE

30 min

Deze massage kenmerkt zich door langzame zachte strelingen en rekkingen met als doel een aangename ontspanning. Het is een massage waarbij ontspanning de belangrijkste rol speelt. Het geeft een kalmerende en rustgevende werking op het lichaam en geest. Deze massage zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt verhoogd en de afvalstoffen in het lichaam versneld worden afgevoerd.


FULL BODY MASSAGE

60 min

Een ontspannende full-bodymassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Uiteindelijk is een ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, die zich vastgezet heeft in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Ik maak hierbij gebruik van de bekende klassieke massagetechnieken en van lange strijkingen. Via mijn handen voeg ik op bepaalde plaatsen waar het nodig is energie toe.


KINESIOTAPING

Prijs in overleg

Kinesiotaping wordt gebruikt met de intentie om pijn, ongemak en belemmering te behandelen. Kinesiotape zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, voert vocht af, ondersteunt en corrigeert de houding en stimuleert het herstel.